Kunststof kozijnen

Wij zijn al ruim 10 jaar specialisten in een groot assortiment aan Kunststof kozijnen

Moderne uitstraling

Bij het kopen van nieuwe kozijnen zijn er een aantal dingen die u erbij kunt kopen. Denk hierbij aan rolluiken, horren en ventilatieroosters. Het is slim om dit gelijk bij de kozijnen te kopen, dan is al het werk in één keer gedaan. Als de kozijnfabrikant deze spullen ook levert, bent u waarschijnlijk ook goedkoper uit om het in keer te laten monteren. Een andere optie voor kozijnen is een extra slot. Kunststof kozijnen voldoen aan het Politie Keurmerk Veilig Wonen, maar mocht u nog meer veiligheid willen, dan kunt u speciale sloten nemen.

Duurzame keuze

Kunststof kozijnen hebben veel voordelen ten opzichte van houten en aluminium kozijnen. Zo zijn kunststof kozijnen bijvoorbeeld 15% goedkoper dan kozijnen van hout en 20% goedkoper dan aluminium kozijnen.Het kopen van kunststof kozijnen brengt dus veel voordelen met zich mee, nu vraagt u zich misschien af wat de nadelen dan zijn. Nadelen hebben het kopen van kunststof kozijnen nauwelijks. Voorheen werd als groot nadeel het uiterlijk gezien. Mensen wilden liever warme, houten kozijnen. Maar tegenwoordig kunnen kunststof kozijnen zo worden vormgegeven dat het precies op hout lijkt! Het verschil kunt u haast niet meer zien.

Kosten

Nieuwe kozijnen voor het hele huis is best een investering, maar het is het zeker waard. Vooral als u kunststof kozijnen kiest. Deze kozijnen zijn zowel op korte, als lange termijn het voordeligst. Binnen het kunststof kozijnen segment zijn er nog wel wat prijsverschillen. Deze verschillen komen doordat er verschillende soorten kozijnen zijn en verschillende aanbieders.
kunststofkozijnen

Soorten kunststofkozijnen

Soorten kunststofkozijnen