Aluminium kozijnen

Wij zijn al ruim 10 jaar specialisten in een groot assortiment aan Aluminium kozijnen

Aluminium kozijnen

In de jaren 50 werden de eerste aluminium kozijnen toegepast in Nederland. Deze kozijnen bestonden uit ongeïsoleerde profielen. Ten opzichte van stalen kozijnen, toen nog veel toegepast, hadden aluminium kozijnen vele voordelen zoals het lage gewicht, duurzaamheid en lange levensduur. Steeds meer fabrikanten van stalen kozijnen gingen over tot het produceren van aluminium kozijnen.

Duurzame keuze

Bent u op zoek naar een effectieve manier om de isolatiewaarde van uw woning te verbeteren? Zijn uw bestaande kozijnen aan vervanging toe, en zoekt u duurzame kozijnen met een moderne uitstraling? In dat geval kan het interessant zijn om aluminium kozijnen te plaatsen. Het materiaal is sterk, slijtvast en goed bestand tegen de elementen. Bovendien kunnen de kozijnen uitstekend aangepast worden aan uw wensen.

Kloppen de afmetingen en kleuren met uw wensen? Dan kunt u de aluminium kozijnen gaan plaatsen. Let er hierbij op dat het kozijn recht uitlijnt en niet onder teveel druk komt te staan. Let ook op een goede aansluit op de tochtrubbers – kieren laten lucht door en zorgen ervoor dat warmte uit uw woning kan ontsnappen. Eventuele kleine kieren kunt u na het controleren van de montage afdichten met purschuim of kit.

Plaatsen van aluminium kozijnen.

Omdat het plaatsen van aluminium kozijnen zo bewerkelijk kan zijn is het vaak verstandiger om de plaatsing door een ervaren specialist uit te laten voeren. Het kozijn wordt zo altijd correct geplaatst en u krijgt bovendien garantie op de kwaliteit van de constructie.
aluminiumkozijnen

Soorten aluminiumkozijnen

Soorten aluminiumkozijnen