inbraakbeveiliging

Wij zijn al ruim 10 jaar specialisten in de preventie van inbraken.

Inbraakbeveiliging Politiekeurmerk

Wist u dat er in Nederland jaarlijks zo'n 100.000 keer wordt ingebroken? Gelukkig kunt u zelf veel doen om een inbraak of herhaling daarvan te voorkomen. Een voorbeeld is de enkele beglazing van uw voordeur te vervangen door inbraakwerend glas. Wacht niet tot dat het te laat is. J Gouw Beglazing & Onderhoud komt graag langs om uw wensen en de mogelijkheden door te spreken. Bovendien zijn wij in heel regio Haaglanden snel ter plaatse.

Inbraakbeveiliging Politiekeurmerk

Het Politiekeurmerk Veilig Wonen is er voor iedereen. Of u nu eigenaar of huurder bent van een bestaande woning of een nieuw te bouwen huis of flat. U kunt inbrekers vóór zijn door uw woning aan te (laten) passen aan de eisen van het Politiekeurmerk Veilig Wonen.

Dit betekent bijvoorbeeld dat uw ramen en deuren zijn aangepast en dat de sloten van uw voordeur en ramen minder makkelijk te forceren zijn. Ook door het nemen van bepaalde maatregelen voorkomt u inbraak. Denk aan de deuren 's nachts op slot doen, zorgvuldig met uw sleutels omgaan, ramen dichtdoen terwijl u slaapt en afspraken met buren maken. Op de site van Politie Keurmerk Veilig Wonen kunt u meer informatie over dit
inbraakbeveiliging

Soorten inbraakbeveiliging

Soorten inbraakbeveiliging