Glashandel

Wij zijn al ruim 10 jaar specialisten in een groot assortiment aan glassoorten

Kies de glassoort die bij u past!

De Glasspecialist in Delft levert glas in vele soorten, maten en uitvoeringen. Natuurlijk adviseren we over het glas dat het beste past bij uw situatie en het gebruik. Wij hebben voor u een monsterbord met de verschillende soorten.

Een greep uit het assortiment

Om de energierekening en milieubelasting te minimaliseren, kiezen veel mensen voor dubbelglas, zoals HR(++) glas. We leveren vele soorten decoratief glas, zoals: byzantijns, cannale, chinchilla en damast.

Ter vervanging van glas kunt u ook kiezen voor kunststof. Kies uit acrylaten en onbreekbaar polycarbonaat. Let op, geen enkele kunststof is zo krasvast als echt glas. We leveren brandwerend glas voor uw huis of bedrijfspand. Grofweg zijn deze in te delen in drie groepen: draadglas, gelaagd glas en gehard glas.

Ter vervanging van bestaand glaswerk leveren wij ook antiek glas in veel verschillende uitvoeringen. Maximale afmeting is echter ongeveer 80x120 cm. Hardglas wordt vaak gebruikt voor glazen deuren, puien en tramhuisjes. Het is zo’n 5x sterker dan gewoon glas en als het breekt, valt het in kleine stukjes uiteen waardoor er nauwelijks kans is op lichamelijk letsel.